dirigent stelt zich voor…

Het dirigeerstokje is doorgegeven aan Alexej Romanov die inmiddels zeer geslaagde, repetities met ons heeft gedaan. Wij verwachten veel van hem te kunnen leren!
Alexej is gedreven, enthousiast en zorgt dat het tempo er flink in zit.

Alexej Romanov is geboren in Oekraïne en heeft pianospel, compositie en directie gestudeerd aan het Tchaikovsky Conservatorium te Kiev. In 1977 behaalde hij het diploma Pianist Uitvoerend Musicus en in 1987 Componist, Dirigent en Docerend Musicus.
Alexej was verbonden aan het muziekpedagogisch instituut te Kiev als docent harmonieleer.
Hij trad op als pianist en orkestdirigent en leidde verschillende muziekensembles. Gedurende de jaren schreef hij composities in kamer, vocale en symfonische genres en werd als resultaat in 1990 toegelaten tot de Unie van Componisten van de voormalige Sovjet-Unie.
Alexej Romanov is als dirigent verbonden aan verschillende koren en orkesten.
Hij componeert en verzorgt transcripties en arrangementen voor verschillende koren, orkesten en muziek uitgeverijen. Daarnaast is hij werkzaam als beroepsdirigent en docent piano. Sinds 1997 is Alexej als componist en arrangeur verbonden aan Boeijenga Muziekhandel B.V., Molenaar Edition, De Haske, Hal Leonard en Gobelin muziekuitgeverijen.
In 1999 heeft hij zijn activiteiten ondergebracht in een muzikale dienstverleningzaak E.F.Re Music. www.efre.nl