Bestuur/PR:

Mvr.  R. Weitering – Hermelink  (Rika)            –   secretaris
Dhr.  G. Haandrikman    (Geert)                          –   penningmeester
Dhr. M. Kremer (Martin)                                         –   bestuurslid
Mvr. H. Officier (Heidi)                                            –   bestuurslid

PR:
Dhr. F. Bijleveld  (Fred)
Mevr. G.F. Oosting  (Gea)
Dhr. M.D. Hoonakker (Michaël)

3 reacties op “Bestuur/PR:

1. hallo bestuur van Buhner popkoor, kortgeleden zond ik jullie een verzoek met de vraag of jullie een dirigent wisten voor ons koor Vocaal Anderes in Valthermond.
    Helaas is onze dirigent per 1 september j.l. gestopt en we zijn naarstig op zoek naar een vervanger dirigent-pianist.
    Jullie zouden ons erg helpen als er iemand bij jullie bekend is, zodat we weer verder kunnen met onze repetities.
    Alvast bedankt voor jullie moeite..
    Mochten jullie niemand weten, graag even een berichtje.

Met vriendelijke groet
    Joke Jansen
    secr. Vocaal Anders
    mail vocaalanders@gmail.com

1. hallo Gea, mijn reactie is nog later, sorry. Ik zie dit nu pas.
        Ja, onze dirigent is gelukkig weer teruggekomen bij Vocaal Anders. Helaas zijn we vanwege de corona begin maart 2020 weer gestopt en dat zal bij jullie niet anders zijn.
        Wij bekijken de situatie steeds met een paar maanden om te zien hoe we verder gaan. De eerstvolgende beslissing gaat per 1 september a.s. in.
        Waarschijnlijk is het besluit om nog niet te gaan repeteren aangezien de corona weer oplaait. Gelukkig hoeven we geen zaalhuur te betalen, de contributie voor de leden is gestopt, maar we betalen de dirigent nog wel een deel vh salaris door.
        Ben benieuwd hoe jullie dit aanpakken, ik zou het graag horen.
        Bedankt voor de moeite
        vriendelijke groet